top of page

Activiteiten

Verken een gevarieerd scala aan activiteiten! Of je nu de voorkeur geeft aan ontspannen wandelingen langs schilderachtige wandelpaden, spannende ritten op mountainbikeroutes, of een korte rit om de charme van Harderwijk, Ermelo of de schoonheid van Staverden te ontdekken, onze locatie heeft voor iedereen iets te bieden. Geniet van het beste van beide werelden in de directe omgeving.

Mountain Biking

Mountainbikepaden

purple field small

Wandel- en klompenpadenroutes

sheep in a field

Schaapskooi Ermelose heide

Verken de adembenemende natuurlijke schoonheid van de Veluwe-regio met onze handige mountainbikevriendelijke routes.

Direct buiten uw deur vindt u veel mountainbikeroutes die wachten om ontdekt te worden.


Je kunt je fiets 's nachts veilig stallen. Bovendien heb je de mogelijkheid aan het einde van de dag je fiets te reinigen, om je uitrusting in topconditie te houden voor je volgende rit.

Ga op een ontdekkingsreis vanaf onze locatie, die directe toegang biedt tot de gerenommeerde Klompenpaden en een scala aan prachtige wandelpaden.

Vanaf het moment dat je naar buiten stapt, heb je de keuze uit diverse routes die passen bij jouw tempo en voorkeuren.

Of je nu kiest voor een ontspannen wandeling of een meer uitdagende langeafstandswandeling, de natuurlijke schoonheid van de omgeving zal je betoveren.

En als je graag verder wilt gaan, wacht er op slechts 3 minuten lopen van je voordeur een uitgestrekt wandelgebied op je, dat je verleidt met zijn prachtige landschappen en serene rust.

Schapedrift, ook wel de schaapskooi van Ermelo genoemd.

Op een prachtige locatie op de Ermelosche Heide, te midden van verschillende fiets- en wandelknooppunten.

Een grote groep enthousiaste vrijwilligers heet je van harte welkom om even uit te rusten op het terras met een prachtig uitzicht op de Ermelosche Heide, terwijl je van een consumptie geniet.

Met een beetje geluk ziet u de kudde in de verte lopen.

BEZOEK WEBSITE
 

speuld snackbar.webp

Speuld

Snackbar 't Speuldje ligt aan de Garderenseweg 191 in Speuld.

Bij ons ben je aan het juiste adres om lekker en gezellig te eten of te genieten van een heerlijk softijsje of speciaal biertje.

De plek om even op adem te komen tijdens een fietstocht of wandeling door de mooie bosrijke omgeving en heide.

Ook tijdens de minder warme dagen kun je bij ons binnen zitten en hebben we een veranda met verwarming.

Verder hebben we een mooi terras en een speeltuin voor de kinderen.

BEZOEK WEBSITE

castle building

Staverden

Staverden ligt op slechts 3 minuten rijden, 10 minuten met de fiets of een wandeling van 30 minuten.

Staverden is het kleinste stadje van Nederland, en het is een ideale bestemming voor mensen die een serene en natuurgerichte ervaring zoeken. Geniet van de natuurlijke schoonheid, historische charme en rust die Staverden en de omliggende Veluwe-regio te bieden hebben. Hier zijn enkele activiteiten en bezienswaardigheden die u in de omgeving van Staverden kunt beleven:

Kasteel Staverden is een prachtig kasteel omringd door een schilderachtig landgoed. Hoewel het kasteel zelf niet toegankelijk is voor het publiek, kunt u de kasteeltuinen en het omliggende landschap verkennen, wat perfect is voor een ontspannende wandeling of een picknick.

De Staverden Brasserie is een gezellig restaurant waar u kunt genieten van een maaltijd of een drankje. Het is een geweldige plek om te ontspannen en de dorpssfeer op te snuiven.

Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Het Nationale Park De Hoge Veluwe ligt op een half uur rijden.

Het Nationale Park De Hoge Veluwe streeft ernaar om de grootst mogelijke groep mensen in staat te stellen op toegankelijke wijze van de Nederlandse natuur te genieten, zowel mensen met als zonder beperkingen. Natuur is van iedereen en iedereen kan er op zijn eigen manier door verrast worden.

Meer in het algemeen heeft het Nationale Park De Hoge Veluwe een grote maatschappelijke relevantie omdat het bezoekers, van zeer jong tot zeer oud, op een toegankelijke manier in contact brengt met de natuur.

BEZOEK WEBSITE

bottom of page